Samengaan VANDERSALM-aim + VANDERSALM-boa

Met trots kunnen wij vanaf nu aankondigen dat vanaf januari 2022 VANDERSALM-aim en VANDERSALM-boa samengaan en verder zullen opereren onder de naam VANDERSALM-aim. Na exact 40 jaar luiden we met het samengaan van beide bureau’s de tweede generatie van ons familiebedrijf in. Een prachtige mijlpaal!

In 1982 heeft Willem van der Salm zijn bouwkundig ontwerp- en adviesbureau opgericht in Zoeterwoude. In 1992 is het bureau verhuisd naar Dwingeloo en in 2011 is Koen van der Salm, na zes jaar werkzaam te zijn geweest binnen het bureau, mede-eigenaar geworden van VANDERSALM-boa. Parallel aan deze ontwikkelingen heeft Bart van der Salm in 2014 na zijn opleiding aan ArtEZ Zwolle en de Academie van Bouwkunst Amsterdam VANDERSALM-aim opgericht in Zwolle; een bureau voor architectuur en interieurarchitectuur met een eigen maquetteatelier. 

Met deze gezamenlijke ervaring, kennis en kunde van 40 jaar bouwen luiden we met dit samengaan een nieuw tijdperk in. De liefde voor ambacht in combinatie met de aandacht voor materiaal en detail blijven onze speerpunten. Tezamen met de solide relatie die we hebben met onze opdrachtgevers, adviseurs en toeleveranciers vormt dit een stevige basis om VANDERSALM-aim de komende decennia verder te ontwikkelen. We hopen nog vaak onze vaardigheden in te mogen zetten om een vakkundige bijdrage te leveren aan de ruimtelijke ontwikkelingen in Zwolle en omstreken. Het ontwikkelen van relevante architectuur voor onze opdrachtgevers met aandacht voor interieur en landschap; daar worden we blij van! 

VANDERSALM-boa wil via deze weg zijn opdrachtgevers bedanken voor het gestelde vertrouwen de afgelopen jaren. De huidige opdrachtgevers zullen we via deze nieuwe bedrijfsvorm met dezelfde aandacht, passie en energie begeleiden in de realisatie van hun projecten. Wij hebben er uitermate veel zin in en hopen elkaar snel weer te spreken. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Willem van der Salm, Koen van der Salm en Bart van der Salm

< Terug naar nieuws