Visie

VANDERSALM-aim is een architectenbureau in Zwolle voor architectuur en interieurarchitectuur met de beschikking over een eigen maquetteatelier. Vanuit een drietal pijlers werken wij aan opgaven in schaalgrootte van stoel tot stad:

1. Dierbaarheid – architectuur vanuit bouwmeesterschap, liefde voor het maken, ambacht
2. Welbevinden – architectuur vanuit aarden, connectie met het landschap, de grond
3. Vanzelfsprekendheid – architectuur vanuit tektoniek, logica, bouwen

Binnen deze ontwerpmethodiek ontstaan waardevolle verbindingen tussen interieur, architectuur en landschap. Zorgvuldig en met aandacht ingepast, gematerialiseerd en gedetailleerd. Voor iedere opgave zoeken we via deze uitgangspunten naar verankering en gelaagdheid om te komen tot robuuste, tijdloze en grondige architectuur.

Vanaf januari 2022 zijn VANDERSALM-aim en VANDERSALM-boa samengaan en zullen verder opereren onder de naam VANDERSALM-aim. Na exact 40 jaar luiden we met het samengaan van beide bureaus de tweede generatie van ons familiebedrijf in. Een prachtige mijlpaal! Tezamen met de solide relatie die we hebben met onze opdrachtgevers, adviseurs en toeleveranciers vormt dit een stevige basis om VANDERSALM-aim de komende decennia verder te ontwikkelen. Met de ontwerpmethodiek vanuit onze drie pijlers hopen we nog vaak onze vaardigheden in te mogen zetten om een vakkundige bijdrage te leveren aan de ruimtelijke ontwikkelingen in Zwolle en omstreken. Mocht u nieuwsgierig zijn wat we voor u kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact op via mail of telefoon. We helpen u graag verder met de vragen die u heeft.

Bart van der Salm – dir. / eig. VANDERSALM-aim – architect / interieurarchitect

< Menu