Visie

Wij zijn bouwers en denken in bouwen. Vanuit vakmanschap ontwerpen we robuuste gebouwen en woningen die met beide benen op de grond staan. Liever eenvoudig dan complex, maar met een timmermansoog en tot in detail ontworpen. Dierbare gebouwen die in hun omgeving vanzelfsprekend een plek vinden en in kwaliteit gereed zijn voor een lange levensduur. Voor ons is de samenhang tussen architectuur, interieur en landschap daarin onmisbaar. Zo komen we voor onze opdrachtgevers tot gelaagde en waardevolle ontwerpen.

Met ons bureau ontwerpen we binnenstedelijke projectmatige nieuwbouw en particuliere woningen in het hogere segment. Daarnaast bestaat een groot deel van onze opdrachten uit het transformeren, restaureren en herbestemmen van (rijks)monumentale bouwwerken zoals woningen, boerderijen en rijksvastgoed.

Wij zijn een familiebedrijf met 40 jaar geschiedenis, momenteel staat de tweede generatie aan het roer. Met een compact en gedreven team werken we met veel aandacht en toewijding aan de vraagstukken die we gesteld krijgen.

Mocht u nieuwsgierig zijn wat we voor u kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact op via mail of telefoon. We helpen u graag verder met de vragen die u heeft.

Bart van der Salm – dir. / eig. VANDERSALM-aim – architect / interieurarchitect

< Menu